Şenoba Nurettin Asan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kendi kültürel değerlerine sahip, evrensel bilime katkı sağlayan, dünya standartlarını belirleyen bilim adamları ve akademisyenlerin yetiştirildiği bir temel eğitim yuvasını hedefliyoruz.

Misyon: Biz,öğrencilerimizin zekalarını; çalışma ve öz güvenleri ile bütünleştirerek üst düzey bir başarıya ulaşmalarını, merak eden, araştıran, bireysel yeteneklerini geliştiren, yapıcı eleştiri kültürünün oluşmasını sağlayacak ortamı hazırlamak için varız.

Başarılar:

Isınma: KÖMÜR KALORİFERİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://764595.meb.k12.tr

Adres - ŞENOBA BELDESİ BAŞKAYA MAH. BANOVYO KÜME EVLERİ NO 8/1 İÇ KAPI NO 1 ULUDERE / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ŞENOBA BELDESİ, BELEDİYELİK KASABA OLUP ULUDERE İLÇESİNE BAĞLIDIR.

Ulaşım ŞIRNAK ŞERAFETTİN ELÇİ HAVAALANINA 100 KM UZAKTA. HAVA ALANINDAN ŞIRNAK MERKEZE MİNİBÜS İLE GELİNEBİLMEKTEDİR. ŞIRNAK MERKEZDEN DE BELDEMİZE MİNİBÜS TAKSİ ÖZEL ARAÇ İLE GELİNEBİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 35 İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKTADIR.